Nummer 1, maart 2022

_Hospitality

Nummer 1, maart 2022

_Hospitality

Jaap van Wageningen

Jaap van Wageningen

De oude garde onder de lezers zal hem ongetwijfeld nog kennen. Wie de naam Jaap van Wageningen niet meteen iets zegt, moet zich realiseren dat we in de zonweringsbranche bijna elke dag met zijn werk in aanraking komen. Van Wageningen, productontwikkelaar bij MADO Nederland (het huidige Luxaflex Outdoor) ging in 2003 met pensioen. We bezoeken hem in Eindhoven, voor een goed gesprek. Jaap van Wageningen, 80 jaar oud. De man met meer dan 190 patenten in zonweringsland op naam.

Hoe presteert jouw zonweringbedrijf op social media?

Hoe presteert jouw zonweringbedrijf op social media?

Afhankelijk van waar jouw grootste doelgroep zich manifesteert op ‘de socials’, probeer je op relevante plekken in beeld te komen. Voor het ene bedrijf ligt de nadruk op Instagram, Pinterest, Meta (voorheen Facebook) of X (voorheen twitter), andere bedrijven weten dat ze business to business moeten communiceren op LinkedIn. In alle gevallen geldt: alleen met een frequente en consistente aanwezigheid bereik je uiteindelijk de juiste mensen. En daar wringt de schoen, weet Saskia Laurijsen, eigenaresse van COOS! Online Media uit Den Haag.

Expertise sinds 1978 in geconfectioneerd doek

Expertise sinds 1978 in geconfectioneerd doek

Sinds 1978 worden er zonwerings- en screendoeken geconfectioneerd bij het in Elst gevestigde Hylas. In 2011 werd Hylas bij AVZ-Group ingelijfd, sinds 2020 zwaait Marcel Schotanus de scepter over het bedrijf in de rol van algemeen directeur. We spreken hem en salesmanager Simone Leenhouwers over de rol die Hylas speelt binnen de sector, waarbij teruggeblikt en vooruitgekeken wordt.

ZONWERING MAGAZINE is een uitgave van:

Contact

Draeckensteijn Media
Stekkenberg 11
6561 XE Groesbeek
T: +31 6 11704420
E: info@draeckensteijnmedia.nl

© Draeckensteijn Media 2024Design & beheer: IDEA 2

© Draeckensteijn Media 2024

Design & beheer: IDEA 2