Nummer 1, maart 2022

_Hospitality

Nummer 1, maart 2022

_Hospitality

‘Wij verkopen de consument een woondroom’

‘Wij verkopen de consument een woondroom’

Het is een heerlijke, zonnige dag wanneer we bij Buitink Deventer de showroom binnenstappen. Eigenaar en directeur Dennis Nijenhuis ontvangt ons om te vertellen over zijn bedrijf in het algemeen en de keuze voor GIBUS in het bijzonder. In de showroom treffen we bioclimatic pergola Joy aan, in een smaakvolle, bijzondere uitvoering. Bij het lamellendak hoort een verhaal waarover door Dennis goed is nagedacht. Wie overweegt om als dealer het topsegment op te zoeken, vindt in dit artikel praktische adviezen en goede redenen om voor GIBUS te kiezen.

Creëer meerwaarde in buitenleven met de juiste LED-verlichting

Creëer meerwaarde in buitenleven met de juiste LED-verlichting

Van revolutie naar evolutie: vandaag de dag heeft de gloeilamp definitief plaatsgemaakt voor LED-verlichting. Het mooie aan LED-verlichting is dat het weinig stroom verbruikt, in diverse warmtetinten en kleur beschikbaar is en compact geïntegreerd kan worden op tal van plaatsen. Ook in onze sector is LED-verlichting niet meer weg te denken, maar de toepassing ervan geeft wel stof tot nadenken. Verkeerd gekozen LED-verlichting kan namelijk afbreuk doen aan woonbeleving. Tijd voor een nieuwe revolutie dus, op weg naar de allerbeste lichtoplossingen. Het in Almere gevestigde Totallux heeft een echte ‘heritage’ als het gaat om high-end LED-verlichting.

Becker SMI-motoren zijn perfect voor ieder project

Becker SMI-motoren zijn perfect voor ieder project

Over aandacht op R+T 2024 over het uitgebreide productprogramma viel niet te klagen. Becker Antriebe GmbH was sterk aanwezig met talloze innovaties en presenteerde als primeur meteen de nieuwe huisstijl. De meer dan 100 jaar oude fabrikant van aandrijvingen en besturingen is klaar voor de toekomst dus! We spreken Philippe Goossens, verantwoordelijk voor Becker Benelux, over een van de producten waar vanuit de bezoekers op de stand bijzonder veel aandacht voor was: de Becker SMI-motor, een zeer veelzijdige projectmotor die voortreffelijk integreert in KNX-systemen.

ZONWERING MAGAZINE is een uitgave van:

Contact

Draeckensteijn Media
Stekkenberg 11
6561 XE Groesbeek
T: +31 6 11704420
E: info@draeckensteijnmedia.nl

© Draeckensteijn Media 2024Design & beheer: IDEA 2

© Draeckensteijn Media 2024

Design & beheer: IDEA 2