Adverteren

Deel

ZONWERING MAGAZINE biedt fabrikanten, dienstverleners, groothandels en confectiebedrijven een uitgelezen kans om in contact te komen met de zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, horren en raamdecoratie sectoren. Het gedrukte blad verschijnt 4 x per jaar en wordt gratis verstuurd aan circa 3.500 professionals in deze sectoren, alsmede beslissers in de bouwkolom, bedrijven in geveltechniek, architecten en voorschrijvers. Ook in Vlaanderen vindt het gedrukte blad zijn weg naar professionals in zonwering en rolluiken. Naast het gedrukte magazine is ZONWERING MAGAZINE ook een dynamisch online platform, met reguliere updates.

Adverteren kan door deel te nemen met 1 van 4 aangeboden pakketten, variërend van 4 pagina’s tot 1 pagina. Omdat in principe een fysieke advertentie in het gedrukte magazine niet nodig is om de contactgegevens van uw bedrijf aan te bieden aan de lezers, kunt u ervoor kiezen hoe u de door uw bedrijf geboekte pagina’s wenst in te vullen. Een voorbeeld: deelname met 4 pagina’s kan betekenen: 3 pagina’s redactie met foto’s en 1 pagina advertentie, of 4 pagina’s volledig gevuld met redactie. Geïnteresseerde lezers komen op een laagdrempelige manier met u in contact via een speciale klant profielpagina die wij voor u als adverteerder op onze site aanmaken. In het gedrukte magazine wordt daarheen gelinkt middels een QR-code, in uw artikel op deze website middels een aanklikbare button.

ZONWERING MAGAZINE neemt uw bedrijf bij deelname zoveel mogelijk zorgen uit handen. U hoeft niet zelf een tekst aan te leveren, één van onze redacteuren schrijft uw artikel voor u, aan de hand van toegezonden informatie of middels een interview. Dat kan telefonisch, of op locatie onder voorwaarden.

Oplage: 3.500 exemplaren
Verschijning: drukwerk verschijnt 4 x per jaar in 2023, 5 x per jaar in 2024
Bladformaat: 230 mm br. x 297 mm hg.
Inhoud: 80 pagina’s
Advertentie: 230 mm br. x 297 mm hg. met 3 mm bij te tellen marge rondom voor aflopend drukwerk

Interesse in een eigen artikel en/of advertentie in ZONWERING MAGAZINE? Neem dan contact op met Jan Mol via info@draeckensteijnmedia.nl of +31 6 11704420.

ZONWERING MAGAZINE is een uitgave van:

Contact

Draeckensteijn Media
Stekkenberg 11
6561 XE Groesbeek
T: +31 6 11704420
E: info@draeckensteijnmedia.nl

© Draeckensteijn Media 2024Design & beheer: IDEA 2

© Draeckensteijn Media 2024

Design & beheer: IDEA 2