Over ons

Deel

Door en voor wie wordt ZONWERING MAGAZINE gemaakt?

ZONWERING MAGAZINE is een magazine voor professionals in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, horren, raamdecoratie en smart home oplossingen. Met een unieke aanpak willen wij fabrikanten, importeurs en de vakhandel voorzien van informatie die voor iedereen interessant is. Van directie tot monteur, van inkoper tot verkoper. De drijvende kracht achter ZONWERING MAGAZINE is Jan Mol, eigenaar van uitgeverij Draeckensteijn Media. Jan heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sector, als marketeer, redacteur, professioneel copywriter en als eigenaar van een eigen zonweringbedrijf. Redacteuren waarmee wordt samengewerkt zijn stuk voor stuk ervaren mensen. Het design van het magazine, zowel offline als online, is in handen van IDEA 2 grafische vormgeving uit Groningen. Erwin Zinger en Henk de Graaf zorgen ervoor dat het nieuws op de mooiste manier gepresenteerd wordt. Kortom: ZONWERING MAGAZINE wordt gemaakt door professionals, voor professionals.

Van links naar rechts: Henk de Graaf (IDEA 2), Erwin Zinger (IDEA 2) en Jan Mol (Draeckensteijn Media). ZONWERING MAGAZINE wordt met plezier gemaakt, om met plezier gelezen te worden.

Voor fabrikanten is ZONWERING MAGAZINE een uitgelezen kans om hun producten niet alleen op de mooiste manier te tonen, maar ook meer te vertellen over de techniek achter de producten. Voor de vakhandel vorm ZONWERING MAGAZINE niet alleen een bron van informatie op het gebied van de vele producten die er te koop zijn, het blad helpt bij het verbeteren van sales en marketing, zowel offline als online.

Ons lezerspubliek bestaat uit de detailhandel in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, horren en raamdecoratie, uit architecten, voorschrijvers, woninginrichters, projectinrichters en gevelbedrijven en uiteraard de fabrikanten, confectioneurs en dienstverlenende bedrijven in de sector. ZONWERING MAGAZINE komt 4 x per jaar in gedrukte vorm uit en wordt verstuurd (zonder abonnementsvorm) aan bovenstaand lezerspubliek. Alle artikelen worden naast in drukvorm ook online geplaatst, op deze site, met doorplaatsing op social mediakanalen.

ZONWERING MAGAZINE wil actief bijdragen aan het verder professionaliseren van de branche.

ZONWERING MAGAZINE is een uitgave van:

Contact

Draeckensteijn Media
Stekkenberg 11
6561 XE Groesbeek
T: +31 6 11704420
E: info@draeckensteijnmedia.nl

© Draeckensteijn Media 2024Design & beheer: IDEA 2

© Draeckensteijn Media 2024

Design & beheer: IDEA 2