Rubriek

Overkappingen

Tekst: Jan Mol
Beeld: Palmiye

22 augustus 2023

Deel dit artikel

Buitenleven wordt ‘buitengewoon beleven’ met Palmiye

Werken in partnerschap om de ideale terrasoverkapping of tuinkamer te creëren

De consument heeft lamel- en doekoverkappingen ruimschoots omarmd als het gaat om het verrijken van buitenleven. Er is veel aanbod en gelukkig kiezen steeds meer eindgebruikers voor kwaliteitsproducten. Voor de vakhandel een goede reden om te kiezen voor de maatwerk lamel- en doekoverkappingen van Palmiye, aangezien het merk staat voor een continue, hoge kwaliteit. Dat niet alleen, de Palmiye verkooppartner kan ook rekenen op een sterk staaltje ondersteuning vanuit de organisatie. Salesmanager Pieter Coupillie van Palmiye Benelux: “We spelen in op de vraag door op diverse vlakken mee te denken met zowel onze verkooppartners als de eindklant.”

Palmiye Silver vouwdak met geïntegreerde led-verlichting.

De finesse zit in de details
Palmiye is een gevestigde naam in de wereld van terrasoverkappingen en beschikt dan ook over decennialange expertise. Deze ervaring komt geheel ten goede aan het product en de ondersteuning die daarbij geboden wordt. “Onze terrasoverkappingen zijn van hoge kwaliteit en kunnen helemaal naar wens en op maat worden geconfigureerd”, schetst Coupillie. “Dat geldt voor onze bedienbare -met motor- terrasoverkappingen en voor onze glassystemen en zonweringproducten.”

Palmiye ziet haar verkooppartners als echte vakmensen, zij hebben met het Palmiye assortiment antwoorden op alle vragen en wensen van de eindgebruiker. “Onze verkooppartners kunnen met het Palmiye assortiment hun klanten een totaalpakket voor een optimale buitenbeleving aanbieden. Zo kiezen veel eindgebruikers voor een lamellendak met bijpassende screens of glaswanden.” Palmiye houdt de vraag uit de markt goed in de gaten en biedt een zeer actueel en veelzijdig assortiment terrasoverkappingen van hoogwaardige kwaliteit, op maat gemaakt en met een interessant pakket accessoires. Finesse zit tenslotte in de details!

‘Wie extra hulp bij montage nodig heeft, kan ook rekenen op Palmiye’

Palmiye Skyroof Plus lamellendak met kantelbare lamellen.

Support van advies tot oplevering
Werken in partnerschap schept een band die veel verder gaat dan een klant-leverancier relatie. Bovendien resulteert de samenwerking in een eindproduct dat onderscheidend goed is, tot vreugde van de eindgebruiker. Coupillie vertelt: “Wij ondersteunen onze verkooppartners ook op het gebied van verkoop en service. Daarvoor hebben wij goed onderlegde accountmanagers en ervaren projectleiders die graag meedenken met zakelijke projecten. Dat begint bij het verkoopgesprek en loopt door tot de oplevering van het eindproduct aan een tevreden klant. Verkooppartners kunnen daarbij gebruik maken van onze showroom in Pelt, waar bijna ons hele assortiment live te bewonderen is en een team van collega’s klaarstaat om iedereen hartelijk te ontvangen. Ook onze technische binnendienst biedt de nodige support, met het maken van offertes inclusief 2- en 3D-tekeningen bijvoorbeeld.”

Wie extra hulp bij montage nodig heeft, kan ook rekenen op Palmiye. Of het nu gaat om het monteren van een mooi project op locatie, of het opbouwen van een showroommodel, het Palmiye Benelux montageteam staat paraat. “Op deze manier kunnen wij onze verkooppartners trainen en begeleiden bij plaatsingen. En uiteraard zorgen we ook na het monteren voor een correcte afhandeling van het project.” Deze werkwijze maakt dat Palmiye nauw betrokken is bij alle ins en outs van een project en het verkooptraject geoptimaliseerd wordt. Tevens worden er op deze wijze fouten voorkomen in het productie- en plaatsingsproces, dit scheelt tijd, geld en ongerief. “Ons doel is om onze verkooppartners optimaal te begeleiden, zodat zij de eindklant optimaal kunnen bedienen”, stelt Coupillie. “Met onze steady basis in Pelt en ons ervaren team van collega’s, zowel vanuit het hoofdkantoor als de Benelux, is Palmiye Benelux een vanzelfsprekende optie.”

Voor iedereen een aangename ervaring
Tot besluit zegt Coupillie: “Kortom, Palmiye veraangenaamt niet alleen het buitenleven van de eindgebruiker, ook voor onze verkooppartners maken wij het leven aangenamer door alle ondersteuning te bieden bij de verkoop en promotie van onze buitenleven producten. Of zoals we bij Palmiye Benelux zeggen: ‘Het buitengewoon beleven’.”

Meer artikelen

ZONWERING MAGAZINE is een uitgave van:

Contact

Draeckensteijn Media
Stekkenberg 11
6561 XE Groesbeek
T: +31 6 11704420
E: info@draeckensteijnmedia.nl

© Draeckensteijn Media 2024Design & beheer: IDEA 2

© Draeckensteijn Media 2024

Design & beheer: IDEA 2