Rubriek

Zonwering

Tekst: Jan Mol
Beeld: FD

9 mei 2023

Deel dit artikel

Solero Parasols won een FD Gazellen Award 2023

Een feestelijk moment voor alle medewerkers bij Solero Parasols: voor de negende keer mochten zij een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Voor Solero Parasols was dit de eerste internationale onderscheiding, een mooie toevoeging aan de prijzenkast. De award is uitgereikt omdat Solero Parasols tot de 50 snelst groeiende exporterende bedrijven in Nederland behoort. Een mooie kroon op het harde werk dat dag in dag uit in Best geleverd wordt.

Wat is de FD Gazellen Internationaal Award?
Dit jaar reikte Het Financieele Dagblad voor het eerst een extra Gazellen-prijs uit: de FD Gazellen Internationaal Award voor bedrijven met internationaal succes. Op donderdag 6 april ontving Solero Parasols tijdens Trends in Export -een evenement omtrent zakendoen over de grens- de felbegeerde prijs. In totaal werden er 54 FD Gazellen Internationaal uitgedeeld. De ontvangers zijn snelle groeiers die succesvol zijn in het buitenland. Ze hebben ten minste een omzetgroei van 25% behaald in de driejarige periode 2020 tot en met 2022. Ook was het aandeel van de buitenlandse omzet in 2022 ten minste 25% van de groepsomzet.

De jury bestond dit jaar uit Corinne Goddijn-Vigreux (lid raad van bestuur van TomTom), Hanneke Vergeer (financieel directeur van Vergeer Holland) en Stijn Vos (algemeen directeur van Esdec). Deze ondernemers kunnen stoelen op een ruime ervaring met internationaal zakendoen en beoordeelden naast cijfers ook niet-financiële prestaties. Denk daarbij aan de aanpak, de mate van creativiteit, diversiteitsbeleid en de rol van de ondernemer.

ZONWERING MAGAZINE feliciteert Solero Parasols van harte met de gewonnen award!

Meer artikelen

ZONWERING MAGAZINE is een uitgave van:

Contact

Draeckensteijn Media
Stekkenberg 11
6561 XE Groesbeek
T: +31 6 11704420
E: info@draeckensteijnmedia.nl

© Draeckensteijn Media 2024Design & beheer: IDEA 2

© Draeckensteijn Media 2024

Design & beheer: IDEA 2